PAM 01 MARISA LUNA Tabac 04 MARISA LUNA Turisme rural 01 DANIEL TORRES Vaques 02 Cabrits 01 MARISA LUNA Vaques 01 Apicultura 02 PABLO TAPIA PAM 02 MARISA LUNA Apicultura 03 JULIO RIVAS Tabac 02 Vaques 03 JORDI ALCOBE Tabac 01 Trumfes 03 MARISA LUNA Trumfes 02 MARISA LUNA Apicultura 01 PABLO TAPIA Trumfes 01 MARISA LUNA Tabac 03 JOSEP CASAL
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
Notícies
ESTAND A LA FIRA CONCURS
21-10-2009
L'Associació presenta aquest any un estand a la Fira Concurs d'Andorra la Vella on donarà a conèixer, a través dels tècnics encarregats dels projectes, els estudis sobre producció i comercialització de plantes aromàtiques, i trumfes de qualitat. A més a més es podrà gaudir del tast d'olis aromatitzats i infusions realitzats amb la collita de les primeres produccions.
[+Llegir més]
TAST DE PRODUCTES ELABORATS AMB PLANTES AROMÀTIQUES I MEDICINALS
15-09-2009
El proper dissabte 19 de setembre tindrà lloc un tast de productes derivats de les plantes aromàtiques i medicinals cultivades a Andorra.
[+Llegir més]
FORMACIÓ SOBRE LES TRUMFES
18-08-2009
El proper dimarts 1 de setembre tindrà lloc una formació sobre alguns dels problemes sanitaris que poden presentar les trumfes en cultiu. En concret es tractaran els paràsits de les fulles, els llimacs i la botritis. La formació s'enmarca dins del pla de recerca de la trumfa de qualitat que l'Associació de Pagesos i Ramaders porta a terme.
[+Llegir més]
SORTIDA DE RECONEIXEMENT DE PLANTES REMEIERES
22-06-2009
El dissabte dia 27 de juny l'Associació de Pagesos i Ramaders d'Andorra (APRA) i el Centre d'Estudis de la Neu i la Muntanya d'Andorra (CENMA) organitzen una sortida al camp de reconeixement de plantes aromàtiques i medicinals.
[+Llegir més]
S'INICIA EL PERÍODE DE DECLARACIÓ DEL TABAC
29-05-2009
Durant els dilluns, dimecres i divendres del mes de juny, els colliters podran realitzar la declaració de la plantació de tabac corresponent a la collita 09 al despatx de l'Associació.
[+Llegir més]
CURS DE PROFILAXI I PATOLOGIA APÍCOLA
16-04-2009
El proper dissabte 25 s'inicia un curs de profilaxi i patologia apícola organitzat per l'Associació de Pagesos i Ramaders del Principat d'Andorra i subvencionat pel Departament d'Agricultura. L'objectiu és promoure les bones pràctiques apícoles com a fonament de la prevenció de malalties, així com proporcionar les bases pel reconeixement de les principals patologies i el coneixement de les pautes bàsiques d'actuació a seguir.
[+Llegir més]
contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP