Tabac 03 JOSEP CASAL Vaques 02 Tabac 02 Trumfes 02 MARISA LUNA Apicultura 03 JULIO RIVAS Cabrits 01 MARISA LUNA Vaques 01 Apicultura 02 PABLO TAPIA Tabac 04 MARISA LUNA Trumfes 03 MARISA LUNA PAM 01 MARISA LUNA Turisme rural 01 DANIEL TORRES Apicultura 01 PABLO TAPIA Trumfes 01 MARISA LUNA Tabac 01 Vaques 03 JORDI ALCOBE PAM 02 MARISA LUNA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
Notícies
CURS D'APICULTURA ECOLÒGICA
23-08-2010
L'Associació de Pagesos i Ramaders del Principat d'Andorra organitza un curs d'apicultura ecològica dirigit als ja introduïts en aquest àmbit per donar resposta a les necessitats d'adaptació de la gestió apícola als nous reptes del sector. La formació vindrà avalada pel Sr. Jaume Cambra Sànchez, professor de Botànica a la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona, vicepresident d'Apicultors Ecològics Associats (AEA) i experimentat apicultor.
[+Llegir més]
PROJECTE DE COOPERACIÓ VETERINÀRIA A UGANDA
03-08-2010
Iniciada en el gener de 2010, i amb una durada d'un mes, ha tingut lloc la primera fase del Projecte de Cooperació Veterinària en el Districte de Kisoro (Uganda). El projecte ha estat presentat per l'Associació de Pagesos i Ramaders del Principat d'Andorra (APRA) i executat pel veterinari andorrà del Departament d'Agricultura del Ministeri de Medi Ambient, Patrimoni Natural i Agricultura del Govern d'Andorra, Sr. Jesús Muro Figueres.
[+Llegir més]
NOVA ASSOCIACIÓ D'APICULTORS ECOLÒGICS DE CATALUNYA I ANDORRA
07-06-2010
Es formalitza a Talamanca l'associació Apicultors Ecològics Associats que cohesiona els apicultors sensibilitzats per aquest tipus de gestió amb l'objecte principal de vetllar per la millora i la defensa de l'apicultura ecològica, així com per la potenciació de la mel ecològica com un producte de màxima qualitat que cada vegada compta amb un major reconeixement per part dels consumidors.
[+Llegir més]
DECLARACIÓ DE LA PLANTACIÓ DE TABAC
02-06-2010
S'ha obert el període per procedir a la declaració de la plantació de tabac. Aquest tràmit és imprescindible per garantir l'assegurança i la posterior venda de la collita 2010.
[+Llegir més]
CURS DE PODOLOGIA BOVINA
03-05-2010
L'Associació de Pagesos i Ramaders del Principat d'Andorra torna a oferir als ramaders de boví la possibilitat de fer un curs de formació per fer front als problemes de les peülles que presenten les vaques a causa dels llargs períodes d'estabulació. El curs, subvencionat pel Govern d'Andorra, compta amb el recolzament tècnic de DIGITRIM, empresa especialitzada en aquest àmbit.
[+Llegir més]
CURS BÀSIC D'APICULTURA
05-02-2010
Del 3 de març al 21 d'abril tindrà lloc el curs bàsic d'apicultura que la Comissió d'Apicultura de l'Associació de pagesos i ramaders ofereix a totes les persones interessades, ja estiguin inciades o no en l'art del maneig de les abelles. El període d'inscripcions romandrà obert fins el divendres 26 de febrer. Places limitades.
[+Llegir més]
contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP