Trumfes 03 MARISA LUNA Tabac 01 PAM 02 MARISA LUNA Apicultura 01 PABLO TAPIA Trumfes 01 MARISA LUNA Apicultura 02 PABLO TAPIA Trumfes 02 MARISA LUNA Apicultura 03 JULIO RIVAS Tabac 04 MARISA LUNA PAM 01 MARISA LUNA Cabrits 01 MARISA LUNA Tabac 02 Turisme rural 01 DANIEL TORRES Vaques 03 JORDI ALCOBE Vaques 01 Tabac 03 JOSEP CASAL Vaques 02
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
Notícies
JORNADA SOBRE EL CONTROL ECOLÒGIC DE LA VARROA
21-09-2010
El dissabte 2 d'octubre tindrà lloc al Casal del Poble de Talamanca (Bages) una jornada dedicada al control ecològic del paràsit més important que afecta actualment a les colònies d'abelles. La jornada comptarà amb la presència del Sr. Jose Maria Flores Serrano, professor de veterinària de la Universidad de Cordoba i gran expert del món apícola.
[+Llegir més]
CURS D'APICULTURA ECOLÒGICA
23-08-2010
L'Associació de Pagesos i Ramaders del Principat d'Andorra organitza un curs d'apicultura ecològica dirigit als ja introduïts en aquest àmbit per donar resposta a les necessitats d'adaptació de la gestió apícola als nous reptes del sector. La formació vindrà avalada pel Sr. Jaume Cambra Sànchez, professor de Botànica a la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona, vicepresident d'Apicultors Ecològics Associats (AEA) i experimentat apicultor.
[+Llegir més]
PROJECTE DE COOPERACIÓ VETERINÀRIA A UGANDA
03-08-2010
Iniciada en el gener de 2010, i amb una durada d'un mes, ha tingut lloc la primera fase del Projecte de Cooperació Veterinària en el Districte de Kisoro (Uganda). El projecte ha estat presentat per l'Associació de Pagesos i Ramaders del Principat d'Andorra (APRA) i executat pel veterinari andorrà del Departament d'Agricultura del Ministeri de Medi Ambient, Patrimoni Natural i Agricultura del Govern d'Andorra, Sr. Jesús Muro Figueres.
[+Llegir més]
NOVA ASSOCIACIÓ D'APICULTORS ECOLÒGICS DE CATALUNYA I ANDORRA
07-06-2010
Es formalitza a Talamanca l'associació Apicultors Ecològics Associats que cohesiona els apicultors sensibilitzats per aquest tipus de gestió amb l'objecte principal de vetllar per la millora i la defensa de l'apicultura ecològica, així com per la potenciació de la mel ecològica com un producte de màxima qualitat que cada vegada compta amb un major reconeixement per part dels consumidors.
[+Llegir més]
DECLARACIÓ DE LA PLANTACIÓ DE TABAC
02-06-2010
S'ha obert el període per procedir a la declaració de la plantació de tabac. Aquest tràmit és imprescindible per garantir l'assegurança i la posterior venda de la collita 2010.
[+Llegir més]
CURS DE PODOLOGIA BOVINA
03-05-2010
L'Associació de Pagesos i Ramaders del Principat d'Andorra torna a oferir als ramaders de boví la possibilitat de fer un curs de formació per fer front als problemes de les peülles que presenten les vaques a causa dels llargs períodes d'estabulació. El curs, subvencionat pel Govern d'Andorra, compta amb el recolzament tècnic de DIGITRIM, empresa especialitzada en aquest àmbit.
[+Llegir més]
contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP