PAM 01 MARISA LUNA Apicultura 01 PABLO TAPIA Tabac 03 JOSEP CASAL Trumfes 03 MARISA LUNA Vaques 02 Apicultura 03 JULIO RIVAS Trumfes 02 MARISA LUNA Vaques 01 Tabac 01 Vaques 03 JORDI ALCOBE Cabrits 01 MARISA LUNA PAM 02 MARISA LUNA Apicultura 02 PABLO TAPIA Trumfes 01 MARISA LUNA Turisme rural 01 DANIEL TORRES Tabac 02 Tabac 04 MARISA LUNA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
Notícies
PROJECTE DE COOPERACIÓ VETERINÀRIA
01-07-2011

Assolits amb èxit els objectius de la segona campanya del Projecte de cooperació veterinària a Uganda i la República Democràtica del Congo. El veterinari del Departament d'Agricultura del Govern d'Andorra i Coordinador del Projecte, Sr. Jesús Muro Figueres, ha comptat durant la passada estada amb tres veterinaris membres del SEFaS (Servei d'Ecopatologia de Fauna Salvatge, de la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona) i un estudiant de 5è de veterinària de la mateixa facultat.

[+Llegir més]
CURS D'ENSINISTRAMENT DE GOSSOS D'ATURA
14-06-2011

L'Associació de Pagesos i Ramaders organitza -gràcies a l'ajut atorgat al foment de la formació agrària del Govern d'Andorra- un curs sobre sensibilització amb seguiment a l'ensinistrament de gossos d'atura per conèixer i desenvolupar hàbits i pautes de comportament bàsics del gos i recursos per ensinistrar-lo correctament.

[+Llegir més]
TERCERA EDICIÓ DEL CURS BÀSIC D'APICULTURA
18-01-2011
El 19 de gener del 2011 s'iniciarà la tercera edició del Curs bàsic d'apicultura organitzat per la Comissió d'Apicultura de l'Associació de Pagesos i Ramaders del Principat d'Andorra. L'objectiu del mateix és proporcionar els coneixements de base per poder iniciar una activitat apícola.
[+Llegir més]
JORNADES DE TURISME RURAL TRAPA
18-10-2010
Durant el 4 i 5 de novembre de 2010 l'Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA) i diferents entitats que treballen coordinadament en el grup Turisme Rural de l'Alt Pirineu i Aran (TRAPA) organitzen unes jornades sobre l'atenció al client i la seva transcendència en la qualitat del servei ofert de turisme rural. Aquestes es desenvoluparan a Sort.
[+Llegir més]
JORNADA TÈCNICA SOBRE LA MEL I EL PRÒPOLIS
14-10-2010
El divendres 5 de novembre de 2010 tindrà lloc a la Casa de Cultura d'Alcover una jornada sobre la mel i el pròpolis organitzada pel Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya.
[+Llegir més]
GESTIÓ I MANEIG RESPONSABLE EN VAQUES DE MUNTANYA
22-09-2010
Aquesta serà la temàtica de la jornada tècnica organitzada pel proper dimarts 5 d'octubre a la Sala d'Exposicions del Casal de Cultura de Ribes de Freser. En ella es tractaran els requisits legals en relació al medi ambient, la salut pública i la sanitat dels animals, que han de seguir les explotacions a la Unió Europea.
[+Llegir més]
contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP