Tabac 02 Vaques 01 Apicultura 03 JULIO RIVAS PAM 01 MARISA LUNA Tabac 04 MARISA LUNA Trumfes 03 MARISA LUNA Turisme rural 01 DANIEL TORRES Vaques 02 Tabac 01 Tabac 03 JOSEP CASAL Vaques 03 JORDI ALCOBE Trumfes 02 MARISA LUNA PAM 02 MARISA LUNA Apicultura 02 PABLO TAPIA Trumfes 01 MARISA LUNA Cabrits 01 MARISA LUNA Apicultura 01 PABLO TAPIA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
Notícies
S’OBRE EL PERÍODE DE DECLARACIÓ DE PLANTACIÓ DE LA COLLITA DE TABAC 2012
01-06-2012

A partir del divendres 1 de juny i fins el divendres 22 del mateix mes el despatx de l’Associació de Pagesos i Ramaders del Principat d'Andorra recollirà les declaracions de plantació corresponents a la collita 2012.

[+Llegir més]
BONA NOTA PER A LA COLLITA DE TABAC 2011
15-05-2012
La recollida centralitzada de la collita del tabac produït al 2011 va tenir lloc del dilluns 10 al divendres 20 d’abril a les instal•lacions de la Borda Mateu de Santa Coloma. La millora de les tècniques de cultiu i assecatge, juntament amb la localitzada incidència de les pedregades i l’absència de gelades durant el passat estiu, ha estat la causa d’una valoració força positiva amb prop d’un 50% del tabac classificat com de primera categoria.
[+Llegir més]
POSITIVA VALORACIÓ DE LA PRIMERA FIRA CONCURS DE MASCLES
15-03-2012

El dimarts 13 de març va tenir lloc, tal com estava previst, el primer Concurs de mascles de la raça Bruna d’Andorra organitzat pel ministeri amb la col·laboració de l'Associació de Pagesos i Ramaders a l’envelat del Parc Central d’Andorra la Vella. L’esdeveniment va ser valorat de forma molt positiva pel ministre d’Economia i Territori Sr. Jordi Alcobé, que va aprofitar per destacar la bona feina realitzada pels ramaders i la millora aconseguida per aquesta raça.

[+Llegir més]
1a FIRA CONCURS NACIONAL DE MASCLES DE LA RAÇA BRUNA
23-02-2012

El Departament d’Agricultura organitza des de fa uns anys, amb la col•laboració de l’Associació de Pagesos i Ramaders i en el context de la Fira concurs de bestiar, el Concurs nacional de la raça Bruna d’Andorra, que durant el passat 2011 va arribar a la seva vuitena edició. La importància dels mascles en el programa de selecció genètica portat a terme per aquesta raça ha motivat, pel present any 2012, la convocatòria de la primera fira concurs únicament de mascles de la raça Bruna d’Andorra.

[+Llegir més]
NOVA PÀGINA WEB
13-02-2012
L’Associació de Pagesos i Ramaders del Principat d’Andorra dóna un pas mes en la comunicació amb els seus associats i amb totes les persones interessades en el món de l’agricultura i la ramaderia mitjançant una nova pàgina web més completa, funcional i atractiva.
[+Llegir més]
4a EDICIÓ DEL CURS BÀSIC D’APICULTURA
10-02-2012
L’Associació de Pagesos i Ramaders continua treballant en la promoció de l’apicultura mitjançant formacions genèriques i específiques. El Curs bàsic d’apicultura, convertit ja en un clàssic, comptarà amb una quarta edició que tindrà lloc durant la segona quinzena de febrer i la primera de març a l’Associació de Pagesos i Ramaders del Principat d’Andorra amb la col•laboració de la Banca Privada d’Andorra.

L’objecte de la formació és proporcionar els coneixements bàsics per afrontar la gestió apícola d’una manera efectiva i responsable i es dirigeix tant als apicultors experimentats com als nous interessats.
[+Llegir més]
contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP