Apicultura 01 PABLO TAPIA Tabac 03 JOSEP CASAL Apicultura 03 JULIO RIVAS Trumfes 01 MARISA LUNA PAM 01 MARISA LUNA Trumfes 03 MARISA LUNA Trumfes 02 MARISA LUNA Tabac 01 Turisme rural 01 DANIEL TORRES Apicultura 02 PABLO TAPIA Tabac 02 Vaques 01 PAM 02 MARISA LUNA Cabrits 01 MARISA LUNA Vaques 03 JORDI ALCOBE Vaques 02 Tabac 04 MARISA LUNA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
Notícies
NOVA PÀGINA WEB
13-02-2012
L’Associació de Pagesos i Ramaders del Principat d’Andorra dóna un pas mes en la comunicació amb els seus associats i amb totes les persones interessades en el món de l’agricultura i la ramaderia mitjançant una nova pàgina web més completa, funcional i atractiva.
[+Llegir més]
4a EDICIÓ DEL CURS BÀSIC D’APICULTURA
10-02-2012
L’Associació de Pagesos i Ramaders continua treballant en la promoció de l’apicultura mitjançant formacions genèriques i específiques. El Curs bàsic d’apicultura, convertit ja en un clàssic, comptarà amb una quarta edició que tindrà lloc durant la segona quinzena de febrer i la primera de març a l’Associació de Pagesos i Ramaders del Principat d’Andorra amb la col•laboració de la Banca Privada d’Andorra.

L’objecte de la formació és proporcionar els coneixements bàsics per afrontar la gestió apícola d’una manera efectiva i responsable i es dirigeix tant als apicultors experimentats com als nous interessats.
[+Llegir més]
PROJECTE DE COOPERACIÓ VETERINÀRIA
01-07-2011

Assolits amb èxit els objectius de la segona campanya del Projecte de cooperació veterinària a Uganda i la República Democràtica del Congo. El veterinari del Departament d'Agricultura del Govern d'Andorra i Coordinador del Projecte, Sr. Jesús Muro Figueres, ha comptat durant la passada estada amb tres veterinaris membres del SEFaS (Servei d'Ecopatologia de Fauna Salvatge, de la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona) i un estudiant de 5è de veterinària de la mateixa facultat.

[+Llegir més]
CURS D'ENSINISTRAMENT DE GOSSOS D'ATURA
14-06-2011

L'Associació de Pagesos i Ramaders organitza -gràcies a l'ajut atorgat al foment de la formació agrària del Govern d'Andorra- un curs sobre sensibilització amb seguiment a l'ensinistrament de gossos d'atura per conèixer i desenvolupar hàbits i pautes de comportament bàsics del gos i recursos per ensinistrar-lo correctament.

[+Llegir més]
TERCERA EDICIÓ DEL CURS BÀSIC D'APICULTURA
18-01-2011
El 19 de gener del 2011 s'iniciarà la tercera edició del Curs bàsic d'apicultura organitzat per la Comissió d'Apicultura de l'Associació de Pagesos i Ramaders del Principat d'Andorra. L'objectiu del mateix és proporcionar els coneixements de base per poder iniciar una activitat apícola.
[+Llegir més]
JORNADES DE TURISME RURAL TRAPA
18-10-2010
Durant el 4 i 5 de novembre de 2010 l'Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA) i diferents entitats que treballen coordinadament en el grup Turisme Rural de l'Alt Pirineu i Aran (TRAPA) organitzen unes jornades sobre l'atenció al client i la seva transcendència en la qualitat del servei ofert de turisme rural. Aquestes es desenvoluparan a Sort.
[+Llegir més]
contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP