Tabac 04 MARISA LUNA Vaques 03 JORDI ALCOBE PAM 01 MARISA LUNA Apicultura 03 JULIO RIVAS Turisme rural 01 DANIEL TORRES Trumfes 02 MARISA LUNA Tabac 02 Tabac 03 JOSEP CASAL Tabac 01 Vaques 02 Apicultura 01 PABLO TAPIA Vaques 01 Apicultura 02 PABLO TAPIA Cabrits 01 MARISA LUNA Trumfes 03 MARISA LUNA Trumfes 01 MARISA LUNA PAM 02 MARISA LUNA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
Notícies
PRESENTACIÓ DEL PROJECTE DE COOPERACIÓ VETERINÀRIA
18-10-2012

El proper 11 de desembre tindrà lloc la presentació pública del projecte de cooperació veterinària que el Dr. Jesús Muro Figueres, veterinari oficial adscrit al Servei Veterinari del Departament d’Agricultura, porta a terme a Uganda des de l’any 2010. Mitjançant aquest projecte personal, al qual l’Associació de Pagesos ha donat el seu recolzament des d’un inici i que compta amb la subvenció del ministeri d’Afers Exteriors, el seu promotor contribueix de forma sensible a la millora sanitària de la cabana ramadera d’aquell país i a la reducció de la transmissió de malalties dels animals domèstics a la població local.

[+Llegir més]
REGLAMENTACIÓ PER AL SECTOR APÍCOLA
12-10-2012

L’apicultura andorrana compta a partir del 20 de setembre de 2012 amb una reglamentació específica per ordenar el sector. El Reglament estableix els criteris bàsics de regulació i desenvolupament de l’activitat apícola a Andorra, definint les obligacions de les explotacions apícoles i establint les normes d’identificació, de maneig i de prevenció a aplicar.

[+Llegir més]
ÈXIT D’ASSISTÈNCIA A LA SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE L’IAE I L'IS
20-09-2012

El passat dijous 13 de setembre va tenir lloc la sessió informativa sobre l’impost sobre la renda de les activitats econòmiques i l’impost de societats. La trobada, organitzada per l’Associació de Pagesos i Ramaders juntament amb Dimensió Consultors i conduïda per Alfa Capital, va comptar amb l’assistència d’unes 130 persones.

[+Llegir més]
CURS DE MILLORA DE LA QUALITAT DEL TABAC
12-09-2012

Proporcionar coneixements que ajudin a elevar la qualitat de les collites de tabac atenent als diferents aspectes que intervenen en les fases de cultiu, recollida, assecatge i condicionament és l’objectiu del curs de millora de la qualitat del tabac que l’Associació organitza per als seus membres.

[+Llegir més]
SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE ELS NOUS IMPOSTOS
07-09-2012
Amb la voluntat d’informar sobre les obligacions tributàries que afecten els titulars i els treballadors de les explotacions agràries, l’Associació de Pagesos i Ramaders organitza una sessió informativa que serà guiada per les empreses Dimensió Consultors i Alfa Capital.
[+Llegir més]
SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE LES EXIGÈNCIES COMPTABLES
26-06-2012
El proper dijous 28 de juny a les 18:30 h tindrà lloc a la Sala d'actes del Centre Cultural la Llacuna d'Andorra la Vella una jornada informativa sobre la Llei de comptabilitat dels empresaris i el Pla General Comptable orientada a tots els membres de l'Associació de Pagesos i Ramaders del Principat d'Andorra. L'acte està organitzat per la Banca Privada d'Andorra en el marc de col·laboració establert amb l'Associació.
[+Llegir més]
contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP