Cabrits 01 MARISA LUNA Vaques 01 Tabac 01 Tabac 04 MARISA LUNA Trumfes 01 MARISA LUNA PAM 01 MARISA LUNA Trumfes 03 MARISA LUNA Tabac 02 Trumfes 02 MARISA LUNA Turisme rural 01 DANIEL TORRES Apicultura 01 PABLO TAPIA Vaques 03 JORDI ALCOBE Apicultura 02 PABLO TAPIA Vaques 02 Tabac 03 JOSEP CASAL PAM 02 MARISA LUNA Apicultura 03 JULIO RIVAS
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
Notícies
CONCURS DE PRATS FLORITS
30-01-2013
El Concours agricole national des prairies fleuries organitzat pels Parcs Nacionals i els Parcs Naturals Regionals francesos, obre la participació als prats o pastures de les parròquies d’Ordino i la Massana per ser aquelles en les que es troben els dos Parcs Naturals Andorrans.
[+Llegir més]
CONCURS DE CARABASSES A SANT JULIÀ DE LÒRIA
06-11-2012

En el marc de la Fira Outlet de Sant Julià de Lòria tindrà lloc, el proper diumenge 11 de novembre, un simpàtic concurs de carabasses al que tothom hi està convidat. Els premis es disputaran entre les carbasses més grans (de més pes) i les més originals.

[+Llegir més]
L’ESCOLA D’ART FLORAL I JARDINERIA OBRE LES SEVES PORTES
26-10-2012

El dilluns 29 d’octubre tindrà lloc una jornada de portes obertes a l’Escola d’Art Floral i Jardineria de la Massana. Tot el públic hi està convidat.

[+Llegir més]
JORNADA DIVULGATIVA SOBRE LA CARN D’EQUÍ I LA SALUT
24-10-2012

La carn d’equí i la llet d’euga presenten grans propietats nutritives que tenen una influència directa sobre el benestar i la salut. Descobrir-les és el repte de la jornada divulgativa que es realitzarà el dilluns 5 de novembre de 2012 a l’auditori Rocafort del Centre cultural i de congressos lauredià.

[+Llegir més]
PRESENTACIÓ DEL PROJECTE DE COOPERACIÓ VETERINÀRIA
18-10-2012

El proper 11 de desembre tindrà lloc la presentació pública del projecte de cooperació veterinària que el Dr. Jesús Muro Figueres, veterinari oficial adscrit al Servei Veterinari del Departament d’Agricultura, porta a terme a Uganda des de l’any 2010. Mitjançant aquest projecte personal, al qual l’Associació de Pagesos ha donat el seu recolzament des d’un inici i que compta amb la subvenció del ministeri d’Afers Exteriors, el seu promotor contribueix de forma sensible a la millora sanitària de la cabana ramadera d’aquell país i a la reducció de la transmissió de malalties dels animals domèstics a la població local.

[+Llegir més]
REGLAMENTACIÓ PER AL SECTOR APÍCOLA
12-10-2012

L’apicultura andorrana compta a partir del 20 de setembre de 2012 amb una reglamentació específica per ordenar el sector. El Reglament estableix els criteris bàsics de regulació i desenvolupament de l’activitat apícola a Andorra, definint les obligacions de les explotacions apícoles i establint les normes d’identificació, de maneig i de prevenció a aplicar.

[+Llegir més]
contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP