Apicultura 02 PABLO TAPIA Vaques 02 Apicultura 01 PABLO TAPIA Vaques 03 JORDI ALCOBE PAM 02 MARISA LUNA Trumfes 01 MARISA LUNA Tabac 02 Apicultura 03 JULIO RIVAS Vaques 01 Turisme rural 01 DANIEL TORRES Tabac 03 JOSEP CASAL Trumfes 03 MARISA LUNA Tabac 04 MARISA LUNA Cabrits 01 MARISA LUNA PAM 01 MARISA LUNA Trumfes 02 MARISA LUNA Tabac 01
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
Notícies
JORNADA DIVULGATIVA SOBRE LA CARN D’EQUÍ I LA SALUT
24-10-2012

La carn d’equí i la llet d’euga presenten grans propietats nutritives que tenen una influència directa sobre el benestar i la salut. Descobrir-les és el repte de la jornada divulgativa que es realitzarà el dilluns 5 de novembre de 2012 a l’auditori Rocafort del Centre cultural i de congressos lauredià.

[+Llegir més]
PRESENTACIÓ DEL PROJECTE DE COOPERACIÓ VETERINÀRIA
18-10-2012

El proper 11 de desembre tindrà lloc la presentació pública del projecte de cooperació veterinària que el Dr. Jesús Muro Figueres, veterinari oficial adscrit al Servei Veterinari del Departament d’Agricultura, porta a terme a Uganda des de l’any 2010. Mitjançant aquest projecte personal, al qual l’Associació de Pagesos ha donat el seu recolzament des d’un inici i que compta amb la subvenció del ministeri d’Afers Exteriors, el seu promotor contribueix de forma sensible a la millora sanitària de la cabana ramadera d’aquell país i a la reducció de la transmissió de malalties dels animals domèstics a la població local.

[+Llegir més]
REGLAMENTACIÓ PER AL SECTOR APÍCOLA
12-10-2012

L’apicultura andorrana compta a partir del 20 de setembre de 2012 amb una reglamentació específica per ordenar el sector. El Reglament estableix els criteris bàsics de regulació i desenvolupament de l’activitat apícola a Andorra, definint les obligacions de les explotacions apícoles i establint les normes d’identificació, de maneig i de prevenció a aplicar.

[+Llegir més]
ÈXIT D’ASSISTÈNCIA A LA SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE L’IAE I L'IS
20-09-2012

El passat dijous 13 de setembre va tenir lloc la sessió informativa sobre l’impost sobre la renda de les activitats econòmiques i l’impost de societats. La trobada, organitzada per l’Associació de Pagesos i Ramaders juntament amb Dimensió Consultors i conduïda per Alfa Capital, va comptar amb l’assistència d’unes 130 persones.

[+Llegir més]
CURS DE MILLORA DE LA QUALITAT DEL TABAC
12-09-2012

Proporcionar coneixements que ajudin a elevar la qualitat de les collites de tabac atenent als diferents aspectes que intervenen en les fases de cultiu, recollida, assecatge i condicionament és l’objectiu del curs de millora de la qualitat del tabac que l’Associació organitza per als seus membres.

[+Llegir més]
SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE ELS NOUS IMPOSTOS
07-09-2012
Amb la voluntat d’informar sobre les obligacions tributàries que afecten els titulars i els treballadors de les explotacions agràries, l’Associació de Pagesos i Ramaders organitza una sessió informativa que serà guiada per les empreses Dimensió Consultors i Alfa Capital.
[+Llegir més]
contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP