L’Associació de Pagesos i Ramaders organitza, amb la col•laboració de Banca Privada d’Andorra, una jornada destinada als apicultors, als assistents als diversos cursos d’apicultura que ha promogut i a tots els aficionats coincidint amb el patró dels col•lectiu, Sant Ambròs. L’objecte d’aquesta trobada és compartir les experiències del sector i recollir les seves inquietuds per valorar futures accions destinades a fomentar-lo, orientar-lo, recolzar-lo o prendre qualsevol altre iniciativa que es consideri d’interès.
El dissabte 30 de novembre, Sant Julià de Lòria acollirà la 1a Trobada de microproductors de vi. Serà una oportunitat magnífica per poder conèixer i degustar el vi de 44 cellers d’Andorra, Espanya i França que treballen en microproducció. La Trobada constarà d’una zona d’exposició dels cellers i tast de vi a porta oberta, així com de ponències i de xerrades professionals mitjançant les quals es presentaran i es debatran les noves tecnologies i els últims avenços en biodinàmica aplicada a la producció del vi.
La producció tradicional de carn de boví a Andorra, portada a terme per la majoria de les explotacions ramaderes del país a través de la societat Ramaders d’Andorra SA, ha estat registrada amb el segell de l’Identificació Geogràfica Protegida (IGP). Aquest segell suposa un important reconeixement per a la carn provinent dels vedells que neixen, es crien i es sacrifiquen al país sota les normes específiques del segell de control i garantia Carn de Qualitat Controlada d’Andorra.